duminică, 23 martie 2008

Deal


Deal este o drama in care joaca Burt Reynolds, Bret Harrison si Shannon Elizabeth.

Filmul, care este momentan in stadiul de post-productie, spune povestea unui fost jucator de pocker (Reynolds) ce-l initiaza pe mai tanarul jucator Alex (Harrison). Punctul culminant al filmului este un campionat fictional de poker, numit World Poker Tour.

Comentatorii de la World Poker Tour sunt Mike Sexton, Vince Van Patten si Courtney Friel, care isi joaca propriile roluri. Din distributia filmului fac parte si alti jucatori profesionisti de poker, precum si celebritati ce joaca poker, cum ar fi Phil Laak, Antonio Esfandiari, Greg Raymer, Chris Moneymaker si Isabelle Mercier.

Alex Stillman este un jucator increzut si smecher, student la Universitatea Yale. Alex viseaza sa devina un jucator profesionist de poker in Texas, dar nu are inca abilitatile necesare. Spre norocul lui, il intalneste pe Tommy Vinson, o legenda a jocului de poker, ce s-a retras in urma cu ceva vreme. Tommy era in culmea succesului in urma cu 20 de ani, dar a trebuit sa renunte la joc, pentru a-si salva familia. Din intalnirea cu Alex, Tommy realizeaza ca-si poate recastiga increderea in sine, mandria si titlul de campion, prin transformarea lui Alex in protejatul sau. Cei doi se aliaza si castiga toate turneele la care participa. Castigurile dar si prietenia dintre cei doi sunt intrerupte de catre faptul ca in poveste intervine o fata de companie din Las Vegas, numita Michelle. Cei doi o iau pana la urma pe cai diferite si se pregatesc separat pentru World Poker Tour. Numai unul din ei va lua titlul de campion acasa.

Deal va avea premiera in Statele Unite pe data de 25 aprilie 2008 si va necesita acordul parintilor pentru a putea fi urmarit de catre copiii sub 13 ani, din cauza limbajului si a continutului sexual.

Niciun comentariu: