duminică, 23 martie 2008

Enchanted

Enchanted este un film animat-fantastic-muzical distribuit de Disney, ce contine atat elemente de animatie traditionala, cat si actiune live.

Printesa Giselle (Amy Adams) taieste intr-o lume incantatoare in Andalasia, unde fiintele magice se veselesc nestingherite, iar interludiile muzicale puncteaza fiecare interactiune.

Desi printesa Giselle urmeaza sa se marite cu aratosul print Edward (James Marsden), soarta ei ia o intorsatura nedorita, atunci cand rautacioasa Queen Narissa (Susan Sarandon) o arunca printr-o poarta magica, aparent catre pieire.

Dar plonjarea lui Giselle in intuneric o va duce pe aceasta intr-o lume ciudata – metropola neiertatoare New York. Cum cruzimea orasului incepe sa destrame basmul usor usor, candva lipsita de griji, printesa se afla in situatia de a se indragosti de prietenosul si simpaticul avocat divortat, Rob (Patrick Dempsey).

Desi Rob este initial o gazda dificila, pana la urma, el si fiica lui, Morgan (Rachel Covey), ajung sa fie cuceriti de farmecele frumoasei straine.

Premiera filmului Enchanted a fost programata in Statele Unite pe data de 21 noiembrie 2007.


Niciun comentariu: