duminică, 23 martie 2008

Incredible Hulk (Incredibilul Hulk)


The Incredible Hulk este un film despre un super erou, inspirat din benzile desenate cu acelasi nume, realizate de Marvel. Filmul va fi regizat de catre Louis Leterrier, iar rolurile principale vor fi interpretate de Edward Norton (Bruce Banner), Liv Tyler (Betty Ross), William Hurt in rolul tatalui ei (General Thaddeus) si Tim Roth in rolul ticalosului Emil Blonsky.

Actiunea din The Incredible Hulk il urmareste pe Banner ce fuge de General Ross si incearca sa creeze un leac pentru a scapa de Hulk. Dar atunci cand Blonsky se injecteaza cu formula lui Banner si devine un monstru si mai mare, Banner trebuie sa-si accepte propriul monstru din interior si sa-l invinga pe Blonsky.

Bruce Banner evadeaza din armata Statelor Unite si fuge de generalul Thunderbolt Ross, incercand sa evite capturarea destul de mult timp incat sa descopere un leac ce-l transforma in Hulk. Intre timp, un soldat pe nume Emil Blonsky repeta accidentul care l-a transformat pe Banner si i-a dat puteri, dar cand realizeaza ca nu mai poate reveni la forma umana, il invinuieste pe Banner si isi cauta razbunarea.

The Incredible Hulk are un buget de 125 milioane de dolari, va fi distribuit de Universal Studios si va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe data de 13 iunie 2008.

Niciun comentariu: