duminică, 23 martie 2008

Restul e tacere


Restul e tacere este un film romanesc, regizat de catre Nae Caramfil si produs in anul 2007 de Domino Film. In rolurile principale joaca Marius Florea Vizate si Ovidiu Niculescu, alaturi de alti actori consacrati, cum ar fi: Florin Zamfirescu, Mirela Zeþa, Silviu Biriº, Nicu Mihoc si Valentin Popescu.

Povestea filmului Restul e tacere este inspirata din cartea scrisa de tatal regizorului, Tudor Caranfil, si spune istoria realizarii primului lungmetraj romanesc, numit Independenta Romaniei si regizat de catre Grigore Brezoianu, in anul 1911.

Restul e tacere ne delecteaza cu peisaje din vremurile bune, cu masini de epoca, costume dintre cele mai alese si muzica veche, intr-o combinatie incantatoare si nostalgica, ce ne va face sa rostim oftat: "Eh, ce vremuri..".

Restul e tacere va avea premiera in Romania pe data de 7 martie 2008 si va rula in mai multe cinematografe bucurestene (CinemaPRO, Studio, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City), precum si din Timisoara si Iasi (Cinema City).



Niciun comentariu: