duminică, 23 martie 2008

Righteous Kill


Righteous Kill este un film de actiune american, in care vor juca Al Pacino, Robert De Niro, Donnie Wahlberg si Curtis "50 Cent" Jackson.

O pereche de veterani detectivi ai politiei din New York sunt pe urmele unui nemilos criminal in serie. Dupa 30 de ani de cand sunt parteneri, traind zi de zi in presiunea mediului NYPD, decoratii detectivi David Fisk si Thomas Cowan ar trebui sa fie gata de pensie, dar nu sunt. Inainte sa-si puna insignele in cui, sunt convocati sa investigheze crima unui proxenet foarte cunoscut, ce pare ca are legaturi cu un caz rezolvat de ei cu ceva ani in urma. Ca si prima crima, victima este un criminal suspect, langa al carui corp este gasit un poem din patru versuri, ce justifica fapta.

Atunci cand se intampla mai multe crime in acelasi stil, devine clar pentru detectivi ca este vorba despre un criminal in serie, ce a reusit sa scape de justitie. Misiunea lui este sa faca ceea ce politistii nu au reusit: sa elimine toti raufacatorii de pe strazi pentru totdeauna. Asemanarile intre crimele recente si cazul lor mai vechi ridica o intrebare sacaitoare: Oare au pus persoana gresita in spatele gratiilor?

Righteous Kill va fi distribuit de catre Overture Films si va avea premiera pe marile ecrane americane pe data de 21 septembrie 2008.







Niciun comentariu: