duminică, 23 martie 2008

Bee Movie


Bee Movie este un film de animatie, in care joaca (prin voci) Jerry Seinfeld, Renee Zellweger, Matthew Brodrick, John Goodman si Chris Rock.

Filmul va fi lansat in SUA in Noiembrie 2007 si este primul scenariu important scris de Jerry Seinfeld, dupa terminarea popularului sitcom care-i si poarta numele.

In Bee Movie este vorba despre o albina, Barry Bee Benson (vocea Jerry Seinfeld), care, dupa ce termina colegiul, este foarte dezamagit sa afle ca nu-si poate alege decat o singura cariera: mierea. Barry este socat cand afla ca oamenii fura si mananca mierea albinelor de secole intregi, decizandu-se ca adevarata sa vocatie in viata este aceea de a pune lucrurile in ordine. Se hotaraste sa dea in judecata rasa umana pentru ca le fura nepretuita miere. Prin urmare, Barry castiga procesul, iar toata mierea din lume se intoarce la albine. Barry realizeaza ca din cauza lui, toate albinele vor ramane fara serviciu si nu vor mai putea castiga bani pentru familiile lor. Va reusi oare sa restabileasca echilibrul natural?



Niciun comentariu: