duminică, 23 martie 2008

Get Smart


Get Smart este o adaptare a filmului din 1960, cu Mel Brooks si Buck Henry, o parodie numita tot Get Smart. In film vor juca Steve Carell, in rolul lui Maxwell Smart si Anne Hayhaway, ca si Agentul 99. Alan Arkin va fi seful (Chief).

Maxwell Smart se afla intr-o misiune de a contracara ultimul complot de a domina lumea, pus la cale de un sindicat al crimei, numit KAOS. Atunci cand sediul agentiei de spioni este atacat, iar identitatile agentilor compromise, Chief nu are alta varianta decat sa-l promoveze pe neobositul analist Maxwell Smart, care a visat dintotdeauna sa merga pe teren alaturi de legendarul Agent 23.

In schimb, partenerul lui Smart devine singurul agent a carui identitate nu a fost compromisa: dragalasa, dar letala Agenta 99. In timp ce Smart si 99 se apropie de descoperirea planului KAOS - dar si a fiecaruia in parte – ei descopera ca pionii cheie ai KAOS, Siegfried si Shtarker, planuiesc o fuziune cu reteua terorista. Data fiind saraca experienta pe teren si timpul limitat, Smart – inarmat cu cateva accesorii pentru spioni si un entuziasm nestavilit – trebuie sa invinga KAOS daca vrea sa devina eroul zilei.

Get Smart va necesita acordul parintilor pentru a putea fi vizionat de catre copiii sub 13 ani, comedia urmand sa aiba premiera pe marile ecrane americane pe data de 20 iunie 2008.



Niciun comentariu: