duminică, 23 martie 2008

Horton Hears a Who!


Horton Hears a Who! este un film animat inspirat din cartea scrisa de Dr. Seuss, in anul 1954. Vocile din film sunt ale lui Jim Carrey si Steve Carell, Horton Hears a Who! fiind produs de catre Blue Sky Stodios si distribuit de 20th Century Fox.

Filmul este regizat de Jimmy Hayward si Steve Martino, bazat pe un scenariu scris de Ken Daurio si Cinco Paul, muzica fiind asigurata de John Powell.

Intr-o zi, elefantul Horton (Jim Carrey) aude un planset de sub un firicel de praf. Desi nu vede nimic sub firul de praf, decide totusi sa ajute creatura cu pricina. Pana la urma, descopera ca sub farama de praf se afla casa Whos-ilor, ce locuiesc in orasul lor, numit Whosville. Horton este de acord sa ajute la protejarea Whos-ilor si a casei lor, dar asta nu-i creaza decat neplaceri din partea vecinilor sai, care refuza sa creada ca poate supravietui ceva sub praf. Unul din vecini, Sour Kangoroo (Carol Burnett) este hotarat sa-l distruga, mergand pana intr-acolo incat sa roage un vultur asasin si un grup de maimute ucigase sa-i duca la bun sfarsit mizerabilul complot. In orice caz, Horton sustine ca "indiferent daca nu le poti auzi sau vedea de loc, persoanele sunt tot persoane, nu conteaza cat de mici."

Horton Hears a Who! va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe data de 14 martie 2008.



Niciun comentariu: