duminică, 23 martie 2008

The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie



The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie va fi al doilea film ca si marime din seria Veggie Tales.

Big idea, Inc, creatorul seriilor Veggie Tales, este producatorul acestui film. Scenariul este scris de catre Phil Vischer, iar Mike Nawrocki va fi regizorul filmului animat. De altfel, Vischer si Nawrocki au fost co-autorii seriilor Veggie Tales. Vischer va fi de asemenea si productor executiv, prin compania sa, Jellyfish Labs, iar David Pitts de la Big Idea va fi producator. Soundtrack-ul original al filmului va fi asigurat de catre Kurt Heinecke de la Big Idea, urmand sa fie distribuit in cinematografe de Universal Pictures.

The Pirates Who Don't Do Anything este despre trei lenesi neadaptati – Elliot, Sedgewick si George (Larry the Cucumber, Mr. Lunt si Pa Grape) – ce viseaza la ziua cand vor demisiona din functiile lor din autobuzele teatrului Pieces of Ate Dinner si vor aparea intr-un mare show despre pirati. Dar, cu timiditatea lui Elliot, lenea lui Sedgewick si lipsa de incredere a lui George, parea ca ziua in care vor dovedi cine sunt cu adevarat nu va veni niciodata. Oricum, cand un artefact numit "HelpSeeker" soseste din trecut, ii trimite pe cei trei inapoi in timp, intr-o aventura reala cu pirati, declansand o serie de intamplari ce-i duce pe cei trei eroi in secolul al XVII-lea, unde infrunta pericolul, propriile frici, devenind eroi in salvarea familiei regale, inclusiv a printesei Eloise si a printului Alexander, din mainile unui tiran malefic.

In povestea din The Pirates Who Don't Do Anything, fiecare are cate ceva de invatat, despre cum sa devina un pirat adevarat, un erou si prieten.

Filmul va avea nevoie de un buget in valoare de 15 milioane de dolari, urmand sa apara pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii pe data de 11 ianuarie 2008.



Niciun comentariu: