duminică, 23 martie 2008

Kung Fu Panda - Kung Fu Panda


Kung Fu Panda este un film despre un urs panda care invata artele martiale, iar apoi isi foloseste aceste abilitati pentru a lupta impotriva dusmanilor sai. Kung Fu Panda este regizat de catre John Stevenson si Mark Osborne si produs de Melissa Cobb. Ideea filmului a fost a lui Michael Lachance, un director al DreamWorks Animation. Filmul va avea premiera in Statele Unite pe data de 8 iunie 2008 si va fi distribuit de catre Paramount Pictures.

In Kung Fu Panda putem auzi vocile lui Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie si Lucy Liu. De asemenea, ii mai putem auzi si pe Ian McShane, David Cross, Seth Rogen, Michael Clarke Duncan, James Hong cu Randall Duk Kim si Dan Fogler.

In Kung Fu Panda il putem auzi pe Jack Black in rolul lui Po, ursul panda, un chelner modest intr-un restaurant, care este un fanatic al kung fu-ului, dar ale carui forme plinute nu-i permit sa practice luptele kung fu. De fapt, se pare ca principala caracteristica a lui Po este faptul ca el este cel mai lenes animal din China antica. Aceasta reprezinta o problema, pentru ca inamicii bat la usa si toate sperantele stau intr-o prefetie ce-l numeste pe ursul Po Cel Ales. Un grup de maestri ai artelor martiale vor avea nevoie de o centura neagra la capitolul rabdare, pentru a reusi sa transforme acest panda lenes intr-un luptator kung fu, inainte de a fi prea tarziu.

Din distributia filmului fac parte urmatorii:

Jack Black - Po (ursul panda gigant)
Jackie Chan - Master Monkey (maimuta)
Angelina Jolie - Tigress (tigru)
Dustin Hoffman - Shifu (panda rosu)
Lucy Liu - Master Viper (vipera)
Ian McShane - Tai Lung (leopard)
David Cross - Master Crane (cocor)
Seth Rogen - Master Mantis (calugarita)



Niciun comentariu: