duminică, 23 martie 2008

Married Life


Married Life este o drama regizata de Ira Sachs. Filmul este bazat pe romanul scris in 1953 de John Bingham, numit Five Roundabouts to Heaven. Din distributia filmului fac parte Chris Cooper, Pierce Brosnan, Patricia Clarkson si Rachel McAdams. Povestea se desfasoara intr-un oras situat pe o coasta a Pacificului, in anul 1949.

Crima, infidelitatea si umorul negru sunt cuvintele cheie pentru a defini filmul realizat de Ira Sach, Married Life. Castigatorul Oscarului, Chris Cooper, il interpreteaza pe Harry, un barbat implicat intr-o aventura cu o tanara superba (Rachel McAdams), ce este dorita si de cel mai bun prieten al sau (Pierce Brosnan). In mod surprinzator, Harry crede ca cel mai bun mod de a rezolva lucrurile este sa-si omoare sotia (Patricia Clarkson) pentru a o scuti de neplacerile incheierii casatoriei.

Married Life va fi interzis vizionarii copiilor sub 13 ani fara acordul parintilor, din cauza unor scene de sexualitate. Filmul va fi distribuit de catre Sony Pictures Classics si va avea premiera pe marile ecrane ale Statelor Unite pe data de 7 martie 2008.



Niciun comentariu: