duminică, 23 martie 2008

The Women


The Women este o comedie americana, scrisa si regizata de Diane English. Filmul este o adaptare dupa filmul cu acelasi nume, realizat in 1939 de George Cokor. In filmul original, majoritatea personajelor faceau parte din inalta societate din Manhattan, a carei principala preocupare era barfa. In versiunea din 2008, personajele lucreaza in domeniul modei si publicitatii, iar Alex Fisher este lesbiana declarata.

Filmul The Women este produs de catre Victoria Pearman si Mick Jagger (Jagged Films), Bill Johnson (Inferno Productions) si va fi distribuit de catre Picturehouse (o combinatie a HBO si New Line Cinema).

Personajul principal este un designer de haine, Mary Haines, care traieste intr-o frumoasa casa la tara, impreuna cu bogatul ei sot si fiica ei de 11 ani. Cea mai buna prietena a ei, Sylvie Fowler, este editor la o revista de moda, o femeie care defineste ultimul stil in ceea ce priveste moda din New York.

Atunci cand sotul lui Mary are o aventura cu Crystal Allen, o vanzatoare de parfumuri pe Saks Fifth Avenue, prietenia ei cu Sylvie este pusa la indoiala. Toata lumea apropiata cercului de prieteni, inclusiv mama Edie Cohen si autoarea Alex Fisher, incepe sa-si puna intrebari in legatura cu loialitatea unora fata de altii si fata de implicatiile romantice in care se afla.

The Women va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe data de 10 octombrie 2008.

Un comentariu:

regele spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.