duminică, 23 martie 2008

Under The Same Moon


Under The Same Moon este un film regizat de catre Patricia Riggen, in care joaca Kate del Castillo, Adrian Alonso si America Ferrera.

Filmul Under The Same Moon este despre un baiat numit Carlos (aka Carlitos), unul din nenumaratii copii parasiti de parintii lor, care merg in America in cautarea unui mod de a castiga mai multi bani pentru siguranta familiei. Mama lui, Rosario, a muncit la negru patru ani in Los Angeles, trimitand bani acasa fiului si mamei ei, pentru a le da sansa unei vieti mai bune.

Atunci cand bunica lui moare, Carlitos isi ia soarta in propriile maini si porneste spre granita de nord, in cautarea mamei sale. Calatorind dintr-un satuc mexican catre un cartier din L.A., Carlitos intampina cu hotarare si optimism obstacole ce par de neinvins, fapt care ii castiga respectul si afectiunea unui protector sovaielnic, un muncitor emigrant, numit Enrique. Nepotrivita pereche porneste din Tucson catre estul Los Angesului, dar singurul indiciu pe care Carlitos il are este descriere unui colt de strada, pe care i-a facut-o mama sa.

Nestiind ca pe Rosario o despart doar cateva ore de intoarcerea in Mexic, Carlitos si Enrique rascolesc tot orasul pentru a gasi un loc pe care Carlitos l-a vazut doar in imaginatia sa.

Under The Same Moon va necesita acordul parintilor pentru a putea fi vizionat de catre copiii sub 13 ani, urmand sa aiba premiera in Statele Unite pe data de 19 martie 2008.




Niciun comentariu: